Alla inlägg den 14 april 2009

Av Elin - 14 april 2009 23:08


Så är det faktiskt, den avslutades med ångest och tunga andetag.

Varför tänker ni, därför! svarar jag.


Ja jag ska uppdatera mer och ännu bättre det är bara det att jag fått dille på Supernatural, som jag och Marcus lyckats synka. (Tro det eller ej!)


Just nu är jag dock i Lilla P, ska göra prov imorgon, inte vilket som helst heller, jag ska göra det provet som avgör om jag måste kidnappa Viking och låta AnnaMaria (och naturen) ha sin gång.

Det berömda cellprovet, men vadå, klarade man teoriprovet till körkortet (med nöd och näppe på första försöket) så tycker man ju att man ska kunna få godkänt på detta med? Ännu behöver man väl inte annulera sin fertilitet?


Just ja, det lurar ju en "utmaning" som kräver att man ska skriva ner 5 saker man vill åstadkomma under 2009, sånt jävla "The Secret" dravel ställer jag fan inte upp på. "Så mycket att göra och så lite tid" som jag alltid brukar säga. Om ni inte vet vad The Secret är för nått så googla då, era inkompetenta LOW-LIFE´s! Sånt ska man veta, OM man är streetsmart. =P


Näe, whats up pussycat - waaoo waao waaoooooó.

Inte mycket på tapeten, ungefär lika mycket som om det inte skulle finnas nå tapeter alls. Jag har fått nys om en ny bok, note to self - MÅSTE LÄSA! (Tänk HippHipp för att komma ihåg bokens namn). Jolanta (vau äer de föur pennah soum kåååstaaarrr 50 krronåour? JAAA DE Ä KUHULSPEETCH) men detta får ske efter jag läst klart de böcker jag köpt men inte tagit mig för ännu. Just nu är jag på 14år till salu, efter den så ska jag läsa djungelbarn som jag velat läsa i säkert 4 år men aldrig hittat på pocket. NUUUU har jag den! I lööööv pocketshop!


Nu får jag väl ändå ta och ge mig? Detta skulle bara bli ngt litet men som vanligt när jag har med saker att göra så eskalerar det!

De barkar alltid, alltid. Slår aldrig fel. Hmm.

Aaamen, kanske vi ses och hörs imorgon, måste upp med frillan efter strikta påtryckningar! De kommer de kommer.



Sista ordet: Är du en bög i en bur? (Näääe) BÖGEN ÄR LÖS, BÖGEN ÄR LÖS!!


Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards