Alla inlägg den 24 april 2009

Av Elin - 24 april 2009 19:49

Nu har vi precis kommit hem från Timrå, där har vi ätit gott, druckit gott och diskuterat sambolag och försäkringar. Vi kom fram till att det finns många fula fiskar i detta hav till samhälle.


Sitter just nu i vårat commandcenter och dricker en "ny" cider. Peach Melda heter den. Ganska god, sommrig och det tycker vi ju om.

Senare blir det väl till att gå upp till Empa och Mattias och snacka lite skit. Förmodligen kommer Marcus och Mattias spela tvspel och vi spela kort på sidan av. Det är ungefär så bra som det kan bli, de skulle haft ett lite högre vardagsrum så man slipper sitta som en hösäck.  Men ändå.


Lyssnar på Fakebook på spotify också, den är ganska bra faktiskt.

Skönt att den finns på spotify, skönt att spotify finns.

Skön fredag över huvettaget!


Det känns konstigt att säga så här (på sentimental kvarten i början av en salongsberusning) men jag längtar lite hem faktiskt. Inte bara till fina vänner och deras barn eller bara deras vänlighet, nej inte bara därför, jag längtar lite hem till den familj jag fördelats, Linus och Mamma, det är bättre nu.


Kanske börjar vi samarbeta istället för att undermedvetet motarbeta varandra. Nej, nu går det. Jag kan känna lugnet mitt i stormen.

Det är underbart om än inte trivsamt. Kanske blir det så att mina barn får en egen Marianne, världens bästa mormor. Jag hoppas det. =)

Det känns faktiskt konstigt, det är skört, det förblir nog så, men jag nöjer mig såhär om detta är vad det blir. Det kan bara förbättras härifrån.

Jag är kluven men på något konstigt sätt nöjdare med det vi har än någonsin.


Jag har världens bästa förhållande och jag vill aldrig vara ifrån Marcus men ändå kan jag för första gången längta hem, hem till ljunga. Det har varit ett ställe jag snabbare än snabbt alltid flytt från och nu när inget tryter någonstans vill jag hem, inte för att jag har något som kallar utan för att jag vill vara där. ÄNTLIGEN längtar jag hem.


DET var fan på tiden det!


Nog om denna hyllning till mitt hem. Nog med bloggandet för nu.

Kanske att jag blir ännu mer sentimental senare men då måste jag nog be Marcus lösenordsskydda burken, kan ju inte dela med mig av allt, då försvinner jag. Stark är något jag väljer att vara, samma sak med ärlig men när det försvagar den jag är så är det aldrig bra.


Var den du är, försök inget annat!

With love // Elin Viktoria



Av Elin - 24 april 2009 15:43


Idag är en ny dag, dagen som var igår har trippat vidare till kategorin "Historia" och idag är en dag som ska ristas in i våra liv.

Vad har dagen gett idag?


Jag är frisk, solen skiner och jag har blivit bjuden på årets första mjukglass. Förra året var det jag och Marcus som tog den tillsammans, detta året hade Malin den stora äran att dela denna stund med mig.

Empa och Mattias var också med ner på stan, egentligen så var det jag som från första början följde med dem ner.

Vi fikade på City Café och solade, denna gången svimmade jag inte, jag spydde inte. 1-0 till mig UV-STRÅLNING!!


Jaha, sen då? Jo vi gick på stan en sväng Empa och Matte skulle in överallt, jag njöt mest av värmen. Klagade några gånger men det hör väl till, man klagar alltid på vädret. Att tillägga börs att jag även hyllade solen och dess strålar. Sen mötte vi Malin för en glass, snackade lite gojja sen gick vi hem.

Och nu är jag här, ligger så gott som naken i sängen och svettas fortfarande. Sweet.


Marcus kommer snart hem från jobbet och hämtar mig, vi ska till Timrå och få grillat, det ska bli jätte gott, verkligen jätte nice. Hoppas det ligger eftermiddagssol på ballen där för då ska jag låååångröka sen. =)


Näe, snart är det sommar, då ska jag ta med mig Linus och hälsa på mormor, gå ner till sågtjärn och bada litet. Va mysigt! Dricka kaffe hos mormor. Bara det att gå dit barfota är ju guld.. =)


Niu ska vi åka ! Hejja!

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards