Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Elin - 2 februari 2010 23:16


GOTTA LOVE IT.

He sviiir lite men nå äre värt ett nå!


    

Bild 1 och 2, Grim har fixat och trixat, designat och använt bläckpennan på fri hand. En av mina tankar får liv och snygghetsboost av konstnären.


  

 Bild 3, konturerna, svaret är på frågan "gjorde det ont?" Ja. Det tar sin lilla tid med kunturerna så det gör ont men det är i slutet på timme 3 det börjar göra ont på riktigt.


  

Bild 4, innan vi klev in på timme 4, ganska precis, var arbetet avklarat och det ni kan skåda ovan är min excellenta förmåga att hålla ut genom allt gnuggande och Grims extra ordinära arbete.  VART DET INTE FINT SÅ SÄG!?

Han är ju för händig den där Grim, jag är så fruktansvärt nöjd. Som alltid.



3 timmar aktiv köttning och sen var det bara till att tacka och bocka och bege sig hem, med en halvtimme försenad buss, springa förbi McD, kasta in BigMac:en i gommen och kuta på jobbet.


Jag tänkte att jag lägger upp några bilder på våran filur också, trött utan tratt, trött med tratt men vet inte hur man ligger ner i den och en tratt uppifrån. Han är tratten och Marcus är Finkel. YOUTUBA det ni, Tratten och Finkel. Så jävla fint! :)


      


Nu ska jag pinna ett varv i parken med vovven sen avnjuta ett avsnitt av Heroes och näst sista avsnittet av Sons Of Anarchy. Dessvärre får man hålla ut till september när man kollat klart på säsong 2. Kommer gråta lite inombords då. Men inte än. 2x40 min kvar, de ska jag snåla med.


Hej sålänge!

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards