Alla inlägg den 15 januari 2008

Av Elin - 15 januari 2008 23:14


Efter vissa påtryckningar från alla världens delar så måste jag antagligen göra slag i saken och blogga lite. Jag har mottagit klagomål via telefon, mail och muntligen, öga mot öga. Detta känns ungefär som att jag jobbar på reklamations avdelningen åt Nokia igen men faktum är att det gör jag inte!


Jag befinner mig i Fränsta hos Ollan, jag befinner mig i någon slags mental koma och kroppen befinner sig i fysisk okondition. Därav har mitt bloggande uteblivit men jag hoppas på en drastisk ändring faktiskt, att orden som vanligt bara ska falla ur mig och fullgöra mitt dagliga tusenmiljonersbitar verbala pussel.


Jag känner att jag är på gång, en ny era är här. Jag kommer troligen bli sjukare än någonsin och lägga upp mer filmer än tidigare, och det min följetång, kan bli roligare än någonsin!


Här kommer ett halvkasst smakprov på saker som komma skall, det är uppföljningen av "Elin har inga pengar", som blivit lite av en minoritets succé på youtube.  Det är mitt fattiga alterego som tyvärr blivit ignorerad av csn och måste ta panten ur skåpen och följa sina instinkter.

Hon befinner sig därför på Coop i Fränsta för att undvika att trycka på bistånds-knappen på pantautomaterna och inkassera en slant.


För att i framtiden kunna inkassera eventuella reklamkronor så kan jag berätta att tröjan jag har på mig är en TRUE APPERTIFF tröja, the shit to wear. :)



Känn på den här. Adjöken svettlöken!

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards