Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Rockhångel, brutna fingrar och fylla. Nå jävulskt!

Av Elin - 27 augusti 2007 15:06



Jaha, här sitter man, knappt återhämtad.

Fortfarande skakis, med ett brutet/reält stukat finger och träningsvärk i mina bugg-armar. Lite skavsår runt munnen efter hånglet med gitarr/carlings killen Ola har jag också.


Vilken jävla kväll, fy fan. Strömsundsfolket var trevligt, flanell tjejer är bra grejer! Nu ska jag försöka ta mitt flanellskjorte-firande punkt för punkt. Det får duga eftersom klockslagen har jag inte så stor koll på.


Jag, Micke och Agent Gentz åkte (för tidigt eftersom jag var snorfull när klockan var sju) till Strömsund, efter några pisspauser och nån cider så var vi framme. 


Väl där så håller rockstjärnorna på att rigga sina grejor och en annan slog på charmen och satte sig och jäste i en soffa.

Efter ett tag så tog vi med oss en av boysen och käkade lite mat, en halv pizza och en cider stod på menyn. Jag var inte ett dugg hungrig men två bullar på statoil i Borgsjö blir ingen stabil grund för en helkväll.


Efter det så vart det till att gå tillbaka till hotellet och hoppa sönder sängarna. Filmbevis finnes att få. Vid sju så var jag och Maria fulla men ändå högg vi in på bacradi flarran vi hade i handväskan.

Efter några groggar så fick vi följa med Tommy på flanell-fest.


Väl på flanellfesten så fick vi världens goaste mottagande.

Nice som fan. Maria fick träffa fler skåningar och vi sjöng "Föööörst köper vi flingor, sen köper vi ost. Sen pantar vi flaskor sen köper vi lööööök. Gul lök, gul lök, åååååååååå vitlök!"  Efter det så var det dags för utdelningen av hedersflanellen! Flanell-duell kan man säga. Vi rookies fick svara sant eller falskt på flanell-fakta.

 Jag tog mig galant vidare till semin, eftersom det bara var att svara ja eller nej på utslagsfrågorna så var det inte så svår-artikulerat.


Semin bestod av att hitta en grankvist så fort som möjligt.

Barfota och pissfull skulle jag saxa över en häck i svintighta jeans.

Det gick ju som det gick, vrål ramla framlänges och landade på lillfingret.

Det gjorde skitont redan då men tävlingsmänniska som jag är så reste jag mig illa kvickt och började springa innan jag stog upp så jag side-steppade i kanske tre meter och ramlar igen.

La benen på ryggen och pös iväg, hörde jublet bakom mig, vart less då jag vände mig om och inte ens såg huset  jag skulle tillbaka till.

Som tur var så hängde det en flanellskjorta i flaggstången som jag kunde använda som riktmärke.


Kom tillbaka med skammen tätt intill och en skadad hand. Fortsatte supa, sjöng "Don´t stop me now " av Queen, kände mig som ny igen.

Micke kom med taxi en halvtimme innan vi skulle bege oss till folkan.

Vi började gå, greppade några kids i en bil som vi fick åka sista biten med.

Väl framme så stannar bilen, jag sitter kvar och surrar i vanlig ordning,

Maria lessnar och sliter ut mig ur bilen. Jag landar på rygg.

Synen för vakterna var denna "Pissfull tjej med ett stulet grogg-glas ligger som en skalbagge och tar sig inte upp, hon bär en svartrutig flanellskjorta."


Jaha. Då vart det till att byta flanellskjorta med Micke för att ens ta sig in på krogen. Det gjorde jag och sen bar det av. Dansade som en tok, lyckades omedvetet charma rockstjärnor och var allmänt FÖR full.

Buggade med Micke och vid halv 12 så klappade M. Agent igen butiken. Hon skulle spy sa hon. Okej tänkte jag och fortsatte dricka. Övergav Gentz på hotellrummet och vinglade ut på dansgolvet igen.


Efter fyra Breezer som jag absolut inte behövt dricka så skulle jag ut och röka. Då händer det, som en blixt från klar himmel. Jag spyr.

En stackars 17åring som försökt imponera på mig utanför tidigare följer efter mig bakom hörnet där jag skulle take care of it. "Elin stanna".. Mitt svar på tal kom direkt, "Är du dum i huvet, ser du inte att jag spyr?!"

"Jo, men jag plockade upp ciggen som du tappade", haha.


Jag tog ciggen, rökte den och försökte bättra på andedräkten. Det gick

som det gick. Sedan kom jag på att jag kunde ju inte gå omkring med spya på fin-flanellen så jag kom på iden att ta fönstervägen in på vårt rum.

Där var det, det lyste. Öppnar det redan lite öppnade fönstret för att ta mig in. OJSAN, det var inte vårt rum, där ligger en tant och en herre, oj förlåt!


Hittade vårt rum, tog mig in och tvättade mitt nylle, drack två klunkar vatten, tvättade mina händer som besatt och begav mig tillbaka till baren. Utan skjorta. Väl där så buggade jag och Micke lite till, jag drack mer och raggade upp en rockstjärna. Han övergav mig kanske 3 gånger under kvällen, kanske kände han att jag kexat eller så var han inte ett dugg intresserad..

Skam den som ger sig tänkte jag!


Det vart efterfest, vi rökte, bröt arm, drack äcklig jävla Mintuu och jag fick stordäng i låtsats poker. Sen skulle vi tillbaka till hotellet.

Hittade cyklar, Olas cykel var det punka på så han orkade inte cykla, men jag tog den bästa cykeln och  tog mig därmed fram. Jaha, fönster vägen igen. NEJMEEEEEEEEEEEEEEN, där låg Börje Falk, i min säng. KUL grej.


Vi gick in på hotellrummet, jag kunde en genväg, så vi tog den, bakom recceptionen, genom en liten hall och sen ut bakom typ bar-disken i rummet där banden spelat tidigare. Där drog vi ihop två alldeles för små soffor som vi kojsade i. Klockan pep som besatt varje hel och halvtimme och vid 8 så började jag prata i sömnen. Då sov jag.

Fast inte utan att jag fått fjortishångla lite.


Jag höll på att dö påväg hem dagen efter, Börjes andedräkt var förjävlig.

Hade den haft ett utseende så hade det vart fulast i hela världen. Gånger 2.

När vi kommit hem, jag och Gentz så la vi oss i Jimmys säng i familje-huset. Båda två somnade som stockar, en snabbis tänkte jag spy när jag kom på att jag druckit Mintuu. Jag klarade mig utan att spy. Skakade som en idiot och höll på att frysa ihjäl. Det var fan för dåligt.


Nu sitter haf här som en helt ny människa, jag har nästan glömt hur äcklig andedräkt Börje hade och tyvärr så saknar jag fjortishånglet. Även om hans rockmusche sticktes lite.


Flanell tjejer är riktiga grejer!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 4 februari 2011 22:35


.. latsidan! Oj vad det hänt och inte hänt sedan sist. "Inte hänt" är kanske en tolkningsfråga också, med en negativ underton. Men ja, orka lalla på? Nepp! Vi tar ne som he kom tycke ja! Ingen brådska alls.. Jag är ju ung, ett tag till! hö...

Av Elin - 9 januari 2011 20:13

  Hon känner vinden efter ryggraden, frosten biter och hon springer för att rädda sitt liv.   Hon vill inte veta, hon vill inte höra. Hon vill inte tro att det är sant. 1,5 år har känslan funnits för någon annan. Tjejen har ödslat sekunder,...

Av Elin - 5 januari 2011 23:53

Jag kör en liten resume som alla andra också gjort i brist på annat.       1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?Japp! Jag köpte mig en alldeles egen lägenhet. :)2. Höll du några av dina nyårslöften?Njae, jag minns inte om jag gav...

Av Elin - 23 december 2010 22:58

Jaha, varför det undrar ni?   Jo, för att jag kammade hem ett nytt jobb idag. Klockrent! 1 plats fanns det så man kan säga att jag vann första pris! ;)     Just nu sitter jag hos mamma och poppar hennes spotify medan hon klipper klorna ...

Av Elin - 29 november 2010 21:43

  En fjäril här, en fjäril där, lite sömnbrist och positivitet har väl ingen dött av?   När du hör det här ljudet *pling* vet du att det är dags att vända blad.         *PLING* ...

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards