Alla inlägg under oktober 2008

Av Elin - 15 oktober 2008 23:13

Nu har jag kanske hunnit smälta en tredjedel av den bakade potatisen jag åt på Olles.

Fan vilket god mat, och grönsakerna, hallå, godaste broccolin ever!! :)

Allt (nästan allt, eller inte ens nära på allt) slank ner. Jag vet inte varför jag skulle överdriva och säga allt från början.. Haha. Men ja, jag åt iallafall.

Och det var gott, en blodig jävla blackened steak med bakad pära och en päron cider, sen var man fullproppad.


Det var jättemysigt och som Malin sa, varför gör vi inte det här oftare, bara myser och äter. Jag tror vi ska börja göra det till rutin. :)

Äta bör man, annars dör man.


Nu ska jag kika runt lite på bloggarna medan jag lyssnar på (enligt mig) helgonförklarade Dave Stewart.

Snart kommer Mysmongot hem också, jag hörde via en bloggkommentar att jag ska få somna i hans famn ikväll. PAX.

Han är underbar och bäst Marcus. Helt klart. Här hänger jag fast.



Lite bilder, där och påväg.


Av Elin - 15 oktober 2008 22:42

...erkännande.



Ibland kan jag inte förstå saker, saker som handlar om sunt förnuft, som varje människa borde veta.


När jag blir stor, när det är min tur att vara vuxen för någon så ska jag visa hur man gör..

Hur man ger, så lite men ändå det största.

En liten stund av ömhet eller vardagskommunikation kan förändra en hel människa, kanske två?

En relation kan räddas och de båda kan gå vinnande ur en situation, den situationen som kallas livet.


Jag vill aldrig bli bitter, som redan förutspåtts, jag vill inte bli den jag fått höra av den människa som ska känna mig bäst att jag redan är.

Jag är inte sur och grinig, mitt tal är välutvecklat och jag kan kommunicera. Jag kan också bli förbannad, mitt tålamod är kanske inte det största men mitt överseende är gudomligt. Kanske till den gräns att jag blir blåögd men må så vara. Jag är fortfarande jag. Elin Viktoria.


Min fundering är; Är jag den person jag var ämnad att bli? 


Jag är så ofantligt, nästan löjligt glad, att jag känner förakt för den människa jag mest av allt skulle vilja älska utan gränser.

Samtidigt så känner jag sån stor skuld att jag inte älskar, att jag inte förmår mig att se något bättre när jag ser på dig.

Det är mest ditt eget fel, du har alltid varit som sten.

Kall och hård, oberäknelig. 


Jag har lärt mig så mycket av mina känslor, jag har agerat fel, många gånger. Jag har dragit skam över mig själv och mina nära men det har aldrig varit något jag velat.

Det har bara blivit så och om jag kunde få dessa saker ogjorda så skulle det vara ovärdeligt.


Nu befinner jag mig här i livet, jag kan stanna upp och se på det hela på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag undrar om det är för att jag känner att det inte längre går att gräma sig över att jag helt förlorat all kraft att försöka?

Det kändes så skönt att få "medhåll" eller åtminstone förståelse för att relationen är förlorad, att det gått för långt för att rädda den.


Missförstå mig inte, men nu när jag vet att du läser, så kanske jag kan få en chans att berätta för dig? (Utan att du ska behöva skämmas, som du gjorde sist jag skrev något, som jag uppfattar som ärligt, om dig.)

Jag vill att du ska veta att en sak, att minsta lilla ansträngning och tålamod med mig, hade betytt hela världen för mig.

Försök efter försök efter försök, det tycker jag att jag varit värd.

Du hade kunnat ge lite av dig själv, ge mig en bit av din insida.


Hur känner du? Vad hände? Varför vart jag så ensam i världen?

Vart tog du vägen och var du någonsin lycklig över min existens?

Har jag någonsin gjort dig stolt?


Det du inte gjort tär sönder mig, fortfarande.

Jag känner just nu att det är dags att lära sig leva med det, lära sig att leva med att jag aldrig någonsin känt dig, inte du mig heller.


Jag älskar dig, det vet du.

Älskar du mig, som man ska göra?

Av Elin - 15 oktober 2008 17:16


Nu sitter man här, som den fashonista man är, iförd bh och nylonstrumpbyxor. Jag har aldrig gillat nylonstrumpbyxor, vet inte varför, kanske för att mamma envisades med att man kunde ha dem under byxorna när det var kallt. Icke sa nicke, det är ju allt annat än bekvämt.

NU har jag på mig dem för syns skull.

Bh:n också för den delen, jag räddar mina medmänniskor från en bh-lös elin. :D


Ligger lite före i tiden för stunden, ska iväg och käka ute med Malin och Emelie, Olearys, magen vet vad som väntar!

Stek med ungsbakad potatis och GRILLAD MAJS, för det är ju just inte alls så gott.. :) Vi ska bara mysa på lite en höstkväll som denna.

Ett litet break ur vardagen.


Pratade med Moster i telen igår också, det är skönt och lätt att prata med henne, som om jag kan säga vad som helst om vem som helst och hon förstår. Hon berättade att de hade hittat en skinn-flådd hund i Ljunga. Senare mailade hn bilder på den också, sjukt som fan. Vem gör något sånt liksom?? Men ja, det kan ju varit en räv också, men vem flår en skabbräv från svansen och resten av kroppen, INKL HUVUDET?? Det måste ha varit en skabbräv, om en räv, för den hade en ljus tuss på stjärten och vad jag vet så är rävar röda utom på svanstippen. En skabbräv däremot skulle kunna ha tussar med den färgen men ja, man vet ju inte.

Ras går fan inte heller att luska ut då alla hundar utan päls ser ut som små whippetar. Tänderna ser ju stora ut men samtidigt hade den liksom ingen överläpp att täcka tänderna med då den också (!!!!!) är flådd av huvudet. SJUKAST EVER, på bilderna så hänger tarmar ut.

Det sades också igår att bakbenen (ja de var bundna) var så hårt bundna att hälsenorna gått av. Är det ungar som gjort detta så är detta skymten av allvarliga saker, någon som gör såhär har problem.

Jag har bilderna men hoppar nog över att publicera dem..


I och med detta så drar jag ett inte helt oväntat lilla polen-skämt;

FOLK VAR VÄL HUNGRIGA OCH FRUSNA. :D


Anyways, nu ska jag nog ta och smörja mitt nylle med någon mysig, bra kräm för att sedan lägga på ett annat ansikte. Plusen med smink. :)

SOM INTE ÄR DJURTESTAT. Viktigt nu när jag sett plågat djur.

Jag kan inte sluta tänka på att det är nog en mer plågad människa som gör en sån här sak.


SMINK var det! Kanske inte ska gå ner i NAJLÅNS heller. :D


Bilder från kvällen kommer senare. När jag kommer hem.


Hej så länge!

Av Elin - 13 oktober 2008 15:59

Just nu ligger jag i sängen, är lite stressad, tåget till Fränsta går halv 5.. Om en halvtimme villsäga.. :)


Jag ska dra dit och känna lugnet, skola i veckan och sen obba på fredag innan jag åker till stan. Det känns också lite stressande eftersom vi åker outlandish på lördag, men det är lugnt, vi åker inte förrns på lördagkväll..

Ska bli så skönt, har varit och växlat pengar idag.


Nu är allt klart utom packningen, men det går antagligen på en grisblink då jag bara ska ha med mig tandborste och pass. :)


Jobbigast av allt med att åka hem är att jag inte kan träffa M på hela veckan, det är alltid jobbigt eftersom jag får sån jävla ångest på nätterna då vi inte sover tillsammans. Jag ligger och grinar tills jag somnar och de stör mig så jävla mycket!! Så jävla mycket.

Sist jag sov hemma fick jag sån jävla panik att jag seriöst tänkte att jag måste gå till en psykolog och få massor av tabletter utskrivna mot stördhet.


Nejmen nu ska jag inte trigga mig innan jag ens kommit hem.Ska dessutom sova hos Ollan ikväll, fast hon jobbar natt så går det alltid bättre att sova där än att sova hemma.


Nu är klockan fem över, ja måste packa nu!! Nu nu nu!


Jaja, det var väl allt för stunden.


Till dig;

Du är mitt allt, underbara du.

Slit inte ihjäl dig och var ruskigt rädd om dig nu när vi är ifrån varandra.


Tusen Puss!


Av Elin - 10 oktober 2008 09:48

Hua vilken natt, jag låg och tänkte tills jag började storgrina.

Fick panik och kunde knappt andas. Jävla skit balle luder.


Marcus är iaf den bästa människan som finns.

Nu har jag verkligen visat mig svag inför honom också, det som var det sista jag ville.

Av Elin - 7 oktober 2008 21:14

Idag föddes Viking.

Han är en riktig sötnos. :)

Grattis AnnaMaria och Pappa Micke!


Av Elin - 7 oktober 2008 16:46

... nu är mina dagar med Ollie över. Känns lite vemodigt, speciellt nu när han är så snäll och sover. :)

Jag har fattat att det kommer att ta ett tag innan jag skaffar hund nu när jag vet hur mycket tid det tar. Och B har ju hittat ett bra alternativ åt Ollie när hon jobbar eftersom han är på dagis men jag kanske inte kommer att ha den möjligheten och eftersom mina planer för framtiden är att jobba så innebär det att min framtida hund kommer att vara ensam och det vill jag inte. Allt detta = inte skaffa hund på länge.


Idag har jag städat, här (hos B) och på bergsgatan (igen) för vi skruvade ihop sängborden from hell igår så det vart lite stökigt men nu är det fint igen. Det ska bli så jävla skönt att sova i våran säng igen, sängen med kudden jag köpte igår på ikea. Tända alla ljus och ligga och mysa med C.S.I eller datorn. Jag har verkligen längtat efter det den sista tiden.


Jag har bakat också, jag var tvungen att nyttja den sista dagen i B´s kök. Jag bakade en mjuk kaka på sockerkaksgrund, fast istället för mjölk så hade jag saft från apelsiner, rivet skal från 2½ apelsin också smälte jag romerska bågar (chocklad med apelsinsmak) och slängde ner i smeten. Resultatet vart så jävla bra, sjukt jävla god kaka. Speciellt om man jämför med de mustiga cupcakesen jag gjorde. Mums! När jag landat på bergsgatan så blir det en bit kaka och ett glas mjölk, Marcus kanske får smaka. :)


Även att det inte kommit något nytt avsnitt av Gossip Girl idag, inte av One Tree Hill heller, inte förrns nästa vecka. That sucks, för att stilla min abstinens så har jag 3 osedda avsnitt av Fringe (som just börjat på 5:an) som helt klart är en sevärd serie, lite arkiv x stuk. OCH sist med absolut inte minst, psyko-seriemördaren, som man älskar och hejjar på är tillbaka.

Dexter har börjat igen, två avsnitt av säsong 3 är ute och jag har inte sett dem heller. :) Jag har det jag gör, plus att jag har 1½ säsong av C.S.I NY att se på. ÄLSKA SERIER. I princip så är ALLA serier bra bara man börjar kolla på dem. Det bästa är om man har ett par avsnitt så man kan börja streck-se dem. Reaper till exempel, var inte så fantastisk första 3-4 avsnitten men sen började det bli spännande. Nu längtar jag tills andra säsongen kommer så man får ta upp alla lösa trådar, spännande.

Appropå spännande - HEROES! Hallå, behöver jag säga att det är tidernas bästa serie? ? ? Den är så jävla bra att ingen, verkligen ingen serie är så bra som den. Att tilläggas bör att jag OCKSÅ är en sån tjej som följer Desperate Housewives frenetiskt men Heroes är ändå strået vassare.


Näe, nu ska jag gängkriga lite och vänta på M som kommer efter jobbet. Sen ska vi ta sista prommisen med Ollie innan vi lämnar honom till hans öde. Ett öde som ser oerhört lyckosamt ut just ikväll, han kommer bli så glad, så glad att B kommer hem. Gängkriga var det!


So long babes and bitches!

Av Elin - 4 oktober 2008 20:00

Ollie överraskade och stayed put i sängen till vår stora förvånging/förtjusning till halv 11 idag. Då fick han frukost och åt den så duktigt så. När han hade vilat på maten så åkte vi ut till timrå och sprang så fort att vi nästan ramlade framlänges. Det var jätte roligt!
:) Ollie vart så glad och nöjd och inte nog med bus och lek med mig och M, han fick träffa Nita också. Hon är gammal och tyckte nog att Ollie va lite jobbig så hon la sig på soffan och mådde gott, Oliver vet hut och stannade på golvet, sniffande på håll.


Nu har vi precis ätit pizza, och ska bege oss till Mattias och Empa för lite kortspel, O får ta med sängen och lekis och vila där också så.


Men en sak som jag måste berätta, Sia´s VIOLGLASS! Låter kanke inte så fantastisk men den är det! Smakar precis som violgodisarna, mumma!

Ingen man vråläter men en kula då och då?


Näe, nu är det bra!

Musikmaskinen ikväll -  vilka jävla låtar!! Prima skit!


Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards