Alla inlägg den 27 september 2008

Av Elin - 27 september 2008 08:39

Go morron, go morron, go morron!

Jag vaknade av en puss imorse, inte vilken puss som helst heller!

Det var lill-bollen som pussade mig klockan halv åtta imorse..

Natten har gått bra, han var upp och gick till sovrumsdörren en gång men då sa jag kom och lägg dig ollie och då gjorde han det..

Iallafall så när jag fick den där pussen så tänkte jag att nu vill han kanske kissa? Jag ville inte chansa och klev upp och tittade ifall han ville ha 2 deciliter frukos först, han ville bara ha max en halv, sen gick vi ut en sväng, det vart (som Bella skulle sagt) bim bim och bam bam och jag hade bapp-påse med mig. :)


Okej, klockan 10 i 8 så går hunden och lägger sig i sovrummet med M och jag sitter här som en jävla nörd, trött är jag också men jag ligger inte så bekvämt eftersom jag bara kan ligga på ena sidan pga att gaddningen (den som förövrigt är lika snygg idag som igår) skaver emot täcket då och det är inte så skönt.. :S Sen när den börjar skorpa sig ännumer kommer sängkläderna bli lite svarta men det går bort i tvätten.. (Bella).


Nu sover de så sött gobitarna och jag har skrivit en inköpslista.

Jag ska baka cupcakes och tacopaj, vi ska mysa ikväll med god mat och spela lite kort (haha ;)) med den nya fina kortleken jag fick igår! Den innehöll 52 olika sexställningar som typ Ooh caaaaanaaadaaa och massa annat fult.

När M vaknat så ska vi bege oss runt sidsjön med Bollen så han blir lite småtrött och känner för att vila en stund i bilen när vi springer genom birstacity, fast först måste vi till bergsgatan och hämta kläder. Jag tog med mig mjukisar only. Ja och trosor o strumpor.Det håller inte hela vägen! :D


Neeehee, nu ska jag gå en bloggrunda och sen kolla om citygross har öppnat så jag kan smita dit innan pojkarna vaknar igen, kanske överraska dem med frukost! :)


Ha en bra dag, vi hörs senare om jag inte somnar vid 6.. haha

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards