Alla inlägg under januari 2009

Av Elin - 22 januari 2009 20:57

Igår lagade jag köttfärsbiffar. Mormor skulle blivit så stolt om hon sett och smakat dem. Näst intill precis som hennes, också såsen på det - den smakade exakt som hennes! Gudomligt god!! =)


Vi såg Will Smiths nya film också - Seven Pounds, klart den mest sevärda filmen på länge. Så bra, M vart tårfylld och jag skrattade åt min prins. Haha. Fy va dåligt av mig, men ändå. :)

Jag vart nog lite chockad. Nu ska jag inte skriva nå mer, ligger så konstigt till, med tvn som dataskärm. LOVE THAT.


Puss på ett tag!

Av Elin - 20 januari 2009 23:50

...om det är hemskt eller roligt. FOLK ÄR INTE KLOKA! =D

Titta själva!

Av Elin - 20 januari 2009 21:22


Tänk att en ensam liten fjantig människa kan göra bort sig med så stor (enorm, så när som enväldig) marginal. Det är inga små missöden det handlar om.


Helt OTROLIGT att näst intill all denna vetenskapliga forskning kan jämföras med en person, någon som vi känt, någon som vi alla vet vem det är och vad denne är kapabel till. Läs och identifiera. 


Våldsverkaren (den som framkallar konflikt - min anm.) är vad man kallar för en patologisk lögnare, d.v.s., personen ljuger bara för att han/hon kan och för att imponera på andra och på så sätt dra uppmärkamhet åt sig själv. En patologisk lögnare skiljer sig från andra som talar osanning i och med att han/hon också lurar sig själv till att tro på sina egna lögner. Innerst inne är den här lögnaren medveten om att han/hon inte talar sanning men detta spelar ingen roll eftersom han/hon måste vinna. Man får inte glömma i det här sammanhanget att man har och göra med en individ som kan ljuga utan att känna några samvetskval. Att försöka diskutera något med den här typen av våldsverkare är lönlöst eftersom han/hon alltid vänder allt till sin fördel. Det betyder inte att man inte kan avslöja dessa lögnare vilka oftast, faller på att de är otroligt motsägelsefulla, men, även när den här våldsverkaren har blivit avslöjad så vägrar han/hon att erkänna detta och fortsätter med att dra till med än fler osanningar. Detta även då det är uppenbart för andra att han/hon ljuger. Våldsverkaren är i det närmsta besatt av att vinna och tar allt och alla till sin hjälp för att förstöra "offrets" (skulle kunna vara jag och så måååånga andra) namn och rykte. Det finns inga inga lögner eller handlingar som är vidriga/perversa nog för den här våldsverkaren och desto fler personer som han/hon kan lura för att hjälpa till att håna, trakassera eller på annat sätt förnedra sitt "offer" desto bättre mår han/hon. På grund av att våldsverkaren är otroligt feg så sker givetvis allt bakom "offrets" rygg.


Med mycket mera... För att hitta till orginalsidan så klicka HÄR.



Dagen har varit okej, jag var upp på skolan, hämtade böcker och var på biblioteket. Åkte hem med bilen och tog senare en promenad till mormor där det bjöds på kaffe och segkaka. Dängde mormor så det sjöng om det (i kort alltså) innan jag gick hem. Sen har jag kollat på serier, Gossip Girl. För er som väntar med spänning på det så kan jag säga att Serena och Eric har ett gemensamt syskon med Jenny o Dan, Lily och Rufus blir ihop efter att Bart har dött. Blair och Chuck har hållit på till och från men är ännu inte tillsammans. Så var det med det.


Vad mer då? Jo jag har sovit, mestadels helatiden, om vartannat.

Imorgon väntar dagishäng på kotten. :) Ska bli nice, det är inte direkt så att man grinar över att jag inte tar mig dit annat än en timme innan jag börjar... Det är nästan bara härligt att dricka en kopp kaffe inne på avdelningen eller snacka lite skit med Jessica i köket. Är glad att hon jobbar där, det betyder att jag får en chans att prata med henne också, har väl ungefär 13år av surr att ta igen. Kan säga att det börjar arta sig! :)


Imorgon bär det av, jag ska få kärlek och närhet igen.

Det finns visst inget i världen som får mig så upptankad av lycka som Marcus. Han är verkligen det bästa jag vet, inget är fel mellan oss, jag har inte en enda sak att tycka illa om. Inte ens hans fotsvett gör mig så där äcklad som ni vet att man kan bli av fotsvett ibland. Han har den finaste kroppen i världen och jag älskar fortfarande sättet han rör vid mig.

Det är ett mirakel, jag känner mig trygg i en relation.


Nu ska jag kommentera tillbaka alla som kommenterat på min blogg, har blivit lite dålig på det under sista tiden.. SAREY.


So long babes and bitches!


Ps, Vad tror ni om att investera i ett nytt tangetbord??

Av Elin - 19 januari 2009 20:05

Herre jävlar i min låda.

Åkte buss från stan och hem idag.

Från töva till straxt efter matforskorsningen så åkte vi efter en BMW, han hade blinkers på. Han körde som han kände för, eller så tyckte han att han körde rakt och riktigt.

Han lär ha vare packad för köra bra kunde han inte.

Han var över på motgående vägbana, en opel-personbil fick lägga sig i sin väggren och nita för att inte kollidera med bmw:n.

Sen la han sig i våran väggren så busschauffören ska köra om honom, när vi är nästan jämnsides med bmw:n så viker han ut i körbanan igen.

Bussen nitade och vi kunde se bilen köra full fart emot mötande lastbil och timmerbil. JAMEN JA, man vill ju gärna se en krock utan dess like, nog att man vart rädd vid första "påvägattbli"krocken men nu fick jag ont i magen på riktigt. Han klarade sig preis och vek tillbaka på rätt vägbana.

Sen höll han på att köra in i påfartsskylten till nedfarten vid matfors.

Han precis förbi den, med en hårsmån.

Han fortsätter mot östersund på e14. Polisen kommer med ilfart och tar honom straxt efter matfors. Jag var rädd och hade ont i magen.

Tänk er då busschauffören?


Hua.

Av Elin - 19 januari 2009 11:26

.. så åker jag hemåt. Idag ska jag jobba en sväng ooch imorgon vakas skola.

Det känns inte så jättekul att åka, det gör det aldrig.

Nästa helg så ska vi göra sushi igen, vi är lite ensamma då. Det kan verkligen behövas from time to time.


Igår gjorde vi inte ett skit, låg i sängen. Marcus åkte och köpte en ny tv och jag köpte mat. Vi svullade Max och tittade på film. Skönt att kunna koppla burken till tvn och bara köra på, istället för att bränna ut allt.


Idag fyller Ms syster Malin 18, imorgon fyller Bella 24 år, det är fan gamalt det. Men jag då, ett år yngre. Det känns sjukt, jag är fan snart 23, Malin F fyller 25!! 25 jävla år, för ett tag sen kändes åldern som nyss fyllda 19 men ne, så är det ju inte längre. Va gammla vi håller på att bli!

Födelsedags fika idag och imorgon, går ej, ingen av dagarna.

Ska försöka få M att åka till Bella med hennes present, han tog med sig Malins ser jag. Duktig kille!


Buss i 2 timmar, känns lockande!? Näe. Jobb i 2 timmar? Känns roligt, få träffa Jenny lite, ska bli kul o surra lite. Och inte är det färdigt här inte, jag får träffa na på onsdag också. =)


Hmm, nej om man kanske skulle ta och packa ihop sig och åka hemåt?


Packa. Ja. Hej Då.

Av Elin - 18 januari 2009 11:26

..ens kunna mäta sig med rockbandet innanför Ms lilla panna. Jo, själv har jag också lite ont i huvet men jag låter han få "den här"..

Han var så svag igår, hua, kexade jättemycket, iprincip överallt.


Fick mina två studerande bästa vänner att ge upp studierna en snabb sväng för att senare bli sketa fulla på stadshuset. Haha, ganska kul faktiskt.

M vart också bra på gasen, 10 i 2 så frågade jag om vi inte skulle gå ner på subway, köpa en macka och sen traska till taxi-kön.

So we did, M gick så sakta att han ungefär gick baklänges. Jag vart också full. För full för mitt eget bästa så jag slutade dricka, fascinerande va? Ja jag slutde dricka. Och jag rökte inte, det var absolut inte ett dugg gott så jag rökte inge mer helle. Det är konstigt ändå va kroppen fungerar. Den sa stopp - inge mer. Och då gick de inge mer. Hade jag druckit en cider eller rökt en cigg så skulle jag förmodligen spytt som en stucken gris.


Dagen var mysig, jag och M tog bilen ner på stan, o sen gick vi och fikade där. På Signes Cafe, som var jätte fint och supermysigt.

Signes Cafe ligger på Thulegatan, mellan P.O.P och Kharma skulle jag nog säga, mitt emot Exit och J.C Toppen kaffe och verkligt bra priser! Stor baguette med salami & brie + kaffe = 55:- Där liknar det verkligen något!


Efter vi fikat klart så vart det birsta en snabbsväng, M skulle kolla på tv.. Kul jul. När vi tittat klart på tv (det låter som vi måste åka någonstans för att SE på tv) så åkte vii raka vägen hem, jag var jättetvungen att göra 2:an, sånt som vi tjejer inte gör. Jag intalade igsjälv redan när vi åkte innifrån stan att jag "bara inbillade mig" med det gjorde jag inte, kände jag utan för media markt.


När vi varit hemma i dryga timmen så gick vi till Malin där maten tillagades. Emelie var också där, de hade gjort potatis och morötter i ugnen, go jävla gryta och sallad. Till detta avsmakade jag och M sprit.  Jaja, väl där började kvällen. Nu är den slut och det är en ny dag.


Idag ska vi förmodligen till timrå. Jag hoppas det iaf. Ms lillasyster fyller 18 på måndag och då är jag allt annat än här. Tyvärr så jag tycker att vi åker till henne idag. Men jag bestämmer inte idag. Hur som helst, nu ska jag pussa lite på svagskiten som ligger här, sen fortsätta med det länge.


På ni-vet-vad.

Av Elin - 14 januari 2009 19:33

... jag vet inte om det är huvudet eller kroppen som skakar.

Eller jo, det är vänsterhanden. Lite läskigt är det att känna sig "mindre kry" nu när det går så mycket sjukdomar runt ikring.

Nackdelen med att inte jobba på dagis så mycket är nog att när man väl är där så kommer det så mycket bacillusker att kroppen inte hinner med att anpassa sig - fördelen är att man inte är där mycket och ofta och "hinner" drabbas. Å sen vill man ju jobba, gärna och mycket.


Det har varit fullt ös idag, efter jobbet så åkte jag till AK och Neo, drack en kopp kaffe och surrade lite skit. Sen åkte på jag shell åt mormor och sen vidare hem till mormor. När jag lämnat bilen och tv-tidningen så gick jag hem. Åt två hårdbrödmackor och sen snurrade jag ett kort varv på nätet och slog på en film, Ghost Town, hann inte ens se introduktionen innan jag somnade.


Nu är jag vaken, tänker försöka somna i tid ikväll, fast det lär väl vara ett smärre mirakel om man lyckas med det. :)

Näe, jag borde egentligen, verkligen inte egentligen sova på eftermiddagen men jag gör det ändå. Det är så jävla dumt.


Imorgon ska jag äta middag med Madde, tur jag kom på det!

Tror jag kom på de nu för att jag är lite hungrig.

Har även gått upp 6 kilo sen jag och M vart tillsammans, det är fint det.

Helt plötsligt fick jag större pattar - 1-0 till mig.


Nu ska jag snurra vidare, med lite tur så hörs vi imorgon, adjö.


JAG SAKNAR MARCUS, mycket som tusan. 

Av Elin - 13 januari 2009 07:33


Eftersom jag var vaken så tidigt imorse så kommer jag få sjuka credits på tvtorrents. :D Vilket känns helt okej. :P


Jag var på sundsvalls sjukhus i söndags, på stroke-avdelningen.

Jag väntade i korridoren som var full av sköterskor (förmodligen många studerande) men ändå full av friska människor i vita kläder.

På rummen (det jag var in i) låg folk, ensamma, utan någon alls.

Rummet jag refererar till hade tre sängar, tre patienter.

En sov, en satt upp och stäckte på sig, en låg ner och var ensam och uttråkad. Stackars människor, ensamma i världen.

Men fy fan i jävla helvete, det är besökstid, ingen kommer, sköterskorna står i korridoren och pratar med varandra!!

MED VARANDRA!!

Är det verkligen så ansträngade (speciellt om de är (som de uppenbarligen verkade vara) överbemannade) att ta sig en kvart med de som ligger ensamma och gå och sätta sig och prata, helt jävla vanligt. Lära känna de som faktiskt ligger på deras avdelning. Jag blir så jävla förbannad, vafan är det för vård om man ligger ensam och ingen pratar med en? "De går inte ens ronder på helgerna". NEJMEN VA BRA!

Gud jag blir så irriterad. Härligt att ligga på sjukhus!


Jaha, just nu sitter jag och väntar på bussen, ska på skolan.

Tror jag ska räkna matte, lite taggad är jag, men det håller väl ungefär tills sekunden man slår upp boken. :D

Sen ska jag hem tidigt, blir ingen lång dag idag inte. Ska hälsa på mormor, tänkte höra om jag får låna hennes bil, slipper jag sova i Fränsta inatt, jag vill inte det, inte efter att jag kämpat 1½ timme med att få igång routern hemma hos mamma. Nu är det gjort så här ska surfas som bara fan! :)


Hua va trött jag är, i vanlig ordning så kunde man inte somna igår, efter 12 så slog jag på senaste DHW med tankegången - det gör inget om jag somnar medan jag kollar på det. Somna? Det gjorde jag ju såklart inte.

Efter det försökte jag mig på C.S.I Miami men det kändes som jag sett varenda avsnitt, det brukar annars vara världsbäst att slökolla på tills man somnar. Men somnade jag? Nej.

Nehe, om jag sett alla C.S.I avsnitt vad ska jag då kolla på?

Disney-Mappen kanske? Ja, jag somnade till Törnrosa, när hon sjunger i skogen och möter prinsen så slockande nog jag. :) Jag vill inte ens veta vad klockan var men skulle tippa på 2 kanske?


Imorgon, på Torsdag och Fredag så ska man knega för Fröken Jenny på kotten, min bästa avdelning. :) Säkert alla andras också. Det ska bli kul att hänga lite där, även om man blir TOTALT slut i luvan efter en dag på kindergarden. Surr, ett konstant liv i luckan. Men det är bara roligt när det är lite fart, man behöver få veta att man lever. Också är barnen så goa också, även om de testar en då och då. Det är bara roligt, det man inte har i självbehärskning har man i tålamod vilket är perfekt för en dag på kotten. :D


Näe, om man kanske skulle ta och runda av?

Jag vet inte jag.. Ooo vad det känns som 13.20 bussen är långt borta.

Haha, jag har inte ens gått till bussen än och jag vill redan hem.. Kanske beror på att GG ligger och väntar på mig när jag kommer hem. Underbart!


Klockan är nu 10 i 8, bussen går typ 25 över och det är glas ute på marken, blir till att gå så sakta att man nästan går baklänges.

Åå förresten, jag har jäääätte god lunch med mig idag, matlåda på middagen jag bjuppade AnnaMaria på igår. Pasta och kräftstjärtsås- Jättegott.

Ja jag var ju där igår också, vi myste på och pratade massor om allt. Självklart så myste jag med älsklingskillen min, tant Elins favoritpojke. Viking, även kallad Peking. Who am I care? Han är lika fin för det!

Och hans mamma också, vi pratar om sånt som är så dumt att man inte ens förvånas - man konstaterar. FOLK ÄR FAN DUMMA I HUVET. På riktigt.

Att folk får finnas, det fattar jag inte.


NEJ, avrunda var det.

Nu avrundar jag och nu tackar jag för denna morgon.

Tack.


M, babe, jag saknar dig. Det vet du ju. PUSS!


Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards