Alla inlägg under januari 2009

Av Elin - 5 januari 2009 14:31


Idag är det måndag för er som missat det. Rutinen är inte inställd på fullfunktion ännu, det är ju röddag imorgon. Men sen så ska allt tydligen vara back to basics. Hur känns de då? För mig, idag, känns det motigt men det kommer bli bättre. Jag ska göra klart allt i skolan och det ska bli skönt att kunna hoppa på ett nytt tåg. Tåget till framtiden.


Tro det eller ej men jag fick frukost på sängen imorse. :) Gulle M kom in med Mackor och Juice och Oboy. Sötnöten. Han sa att han kunde ju vara gullig på morgonen eftersom han skulle jobba från 13 och resten av kvällen. Detta innebar att det inte fanns tid för charmiga uppvaktningar senare. :)


Jag har ÄNNU en kompis som är gravid och ska ha barn. Hon är i vecka 12 och vill vänta ett tag till med att berätta för hela världen. Men jag vet. Och jag har sett och jag har sagt mitt. Åter igen så vart jag inte "woohooo-grattis-glad" utan måste tänka lite innan.

Givetvis så kommer allt gå bra och jag är glad för deras skull men jag är ju jag, så himla mån om att man aldrig får tänka "Det ordnar sig", ALLT ska redan vara ordnat. Man ska veta att inga faror finns. Det är redan klart, det enda som fattas är ett barn, sen är PLANEN fullkommlig.

När det gällde Viking (världens finaste Ljungabo) så var jag också lite fundersam, "vilken vecka är du i?" "Aha - då kan du fortafarande ta bort det".. När AML berättat och sagt sitt så var jag bara glad, inte ett dugg undrom - hur ska det här gå, vad ska de här bli? Sånna tankar fanns inte. Och idag, kan jag lätt säga att jag känner ingen mer realistisk människa än Vikings mamma, hon är så klok och underbar. Så naturlig och helt fantastisk mamma. Vad som än händer så är allt så uppenbart, det finns inga hinder, det bara går. Såklart!


Ja just ja, vi firade nyår också. På stadshuset i stan. Det var 120 pers, blandat så det sjöng om det. 1 f.d Ångebo fanns på plats. A, men det var nice. Har bilder på fejjan för er som undrar.


Nu ska jag läsa runt en sväng, kanske logga in på MSN för att se om blypannorna är online, vi pratar för sällan. Men ja, de har ju varann och säkert går det ingen nöd på dem.


Hej på ett tag!

//Tvättstugelover_86

Av Elin - 3 januari 2009 16:44


Idag har jag vaknat, somnat om under dubbla täcken och blivit väckt igen.

Vi har sovit med fönstret öppet, det var 14 minus ute när vi vaknade och ungefär samma grader utanför täcket.

Emelie var den som väckte mig andra gången, hon skulle komma (om fem minuter) och möta upp mig så vi kunde ta en fika. Said and done.

Det vart några varv förbi diverse fik, rangordnat efter utbud. Fullt i princip överallt. Det var inte Waynes utan Ch.

Salami Brie och Latte. Sen kom Bella med tillhörande Sthlm´skompis.

Vi surrade skit och gick igenom min inte så korta meritlista över skandaler.


Efter de så pinnade jag och Em runt ytterst lite på in, sen kom M och M och plockade oss efter deras fortbollsträning. Vi droppade Em hos henne och nu sitter jag här, i Lan position. M står i duschen och jag fick en uppgift av honom, ringa Stekhuset och boka bord.

Fick ett sms innan han plockade upp oss på fisktorget; "Hey Sötnos. Åker snart från Timrå ska bara vänta på att dom här blir klara. Ring om du vill ha skjuts. Vill du käka ute idag före bion? Tänk på vad du är sugen på så bjuder jag :) Älskar dig. Puss."

Han får lite skylla sig själv, stekhuset är äckligt gott men svinigt dyrt.

Men ja, han sa att det var okej. Lillprinsen min.

Nu kom han in från duschen och sa;  "Ska vi öppna din cola och dela på den?" Inte, "Får jag smaka cola av dig?" Haha. Han är så fin.


Efter middagen så ska vi på bio, vi har längtat efter det.

The Spirit, kommer definitivt inte bli en besvikelse. Det känner jag på mig.

Nu ska M "gamea" lite här breve, jag tror jag ska klä av mig lite, ta på mig lurarna och lägga mig för att kolla på en dokumentär på burken, jag gillar dokumentärer. Nu kollar jag på en från history chanel som heter "Secret Society", så bra.


Imorn ska jag fika med Cilla, det är alltid kul att snacka lite skit med henne emellanåt. Ja så det är väl det som är planen inför den närmsta framtiden.

Nu som sagt, lana vidare, klä av mig och vila inför middag och bio. :)


På återseende.


Av Elin - 2 januari 2009 21:15

Ha tålamod, jag måste bara tömma lägenheten (utanför Ms del) på mina tillhörigheter. Det är (ser ut att bli) tidernas förfest här. Samlat folk från sveriges alla hörn. hejja bergsgatan och efterföljderna från nyårsafton. = känslan av att aldrig mer vilja dricka.

Presentation

Omröstning

Du.. (och Jag)..
 känner mig sedan innan bloggen?
 känner mig inte alls?
 vet vem jag är men känner mig inte?
 läser här mer sällan än gångerna vi ses?
 läser bloggen av en slump?
 gillar mig inte men läser av nyfikenhet?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards